İZMİR / MENEMEN - Menemen Anaokulu

Nis

15-19 Nisan 2024 İzmir İnternet Haftası kapsamında sınıflarımızda EBA kütüphane üzerinden sınıf düzeyine uygun içerikler izlendi.

Mrt

Orman Haftası kapsamında sınıflarımızda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

26 Mart-1 Nisan Kütüphanecilik Haftası kapsamında sınıflarımızda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıl Dönümü kapsamında sınıflarımızda bu anlamlı güne yönelik etklinlikler yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Balon Show/İllüzyon Gosterisi ile öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdi.

Mrt

İstiklal Marşının milli marş olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü kutlarken, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Menemen Rehberlik ve Araştırma Merkezi rehber öğretmenlerinin katılımıyla okulumuz öğrenci ve velilerine bağımlılıkla mücadele kapsamında eğitim verildi.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında Menemen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nden kadın sağlık çalışanları okulumuza, öğrencilere çalışma hayatlarını anlatmaları amacıyla davet edildi.Aynı zamanda öğrencilerimizin ağız sağlığı kontrolleri de yapıldı.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısıyla okulumuzda okul tahliye tatbikatı yapılmıştır. Tatbikat başarı ile tamamlanmıştır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayında yapılan çalışmalarda öğrencilerimizin yakından uzağa tekniği ile dilin zenginliklerini ve kültürel değerlerimizi benimsemeleri amaçlandı.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin  sonuna geldik.Okulumuzda yapılan programa öğrencilerimiz velileriyle birlikte katıldılar.Herkese iyi tatiller dileğiyle...

Ock

Karne öncesi 15-18 Ocak tarihleri arasında 4 gün sürecek olan "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" etkinlikleri sınıflarımızda uygulandı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimizle yazar buluşması gerçekleşti. Yazar İzzet GÜLDOĞAN ve Okul Müdürümüz İlknur TERCAN'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuza 'planetaryum' ismi verilen uzay çadırı kuruldu. Çadıra giren öğrencilerimiz; gökyüzü, güneş sistemi ve astronomiyle ilgili üç boyutlu görüntüleri izleyerek  adeta yaşayarak ve eğlenerek uzayı inceleme şansı yakaladılar.